Rijschool Heemskerk

Autorijschool Heemskerk

Randweg Rijschool Heemskerk is het adres voor het volgen van een geslaagde rijopleiding in en rondom Heemskerk. Onze rijschool heeft een hoog slagingspercentage, eentje van maar liefst 80 procent! Rijschool Heemskerk staat garant dat jij op een leuke, leerzame maar ook betaalbare manier je rijbewijs haalt. Je krijgt van het begin tot aan het eind van je rijopleiding rijles van dezelfde instructeur in dezelfde rookvrije, goed onderhouden lesauto. Je kunt er bij Rijschool Heemskerk voor kiezen of je de normale rijopleiding wilt volgen of dat je toch liever kiest voor een spoedopleiding. Let wel op een spoedopleiding is niet voor iedereen weggelegd en daarom adviseren we je om eerst een proefles te volgen om in te kunnen schatten of het voor jou mogelijk is om de spoedopleiding voort te zetten of dat we overschakelen naar de reguliere rijopleiding.

 

 

De leukste rijschool in en rondom Heemskerk

Bij Rijschool Heemskerk krijgt iedere leerling een rijopleiding op maat aangeboden, iedere leerling is anders en daar stemmen wij de rijlessen op af. De een leert namelijk sneller dan de ander. Wij zijn erg flexibel wat betreft de lestijden, je kunt bij ons ook ‘s avonds en in het weekend je rijlessen volgen. Al jouw vorderingen worden bijgehouden op een instructiekaart, zodat je deze op ieder gewenst moment kunt inkijken. Start snel met het volgen van je rijlessen bij Rijschool Heemskerk, de rijschool voor iedereen! Heb je toch nog wat vragen over ons of over de mogelijkheden voor jou bij Rijschool Heemskerk? Dan kun je via het formulier onderaan de pagina meer informatie aanvragen.

 

Begin snel met je rijlessen bij Rijschool Heemskerk

Rijschool Heemskerk is een jong en modern bedrijf, dat zich bezighoudt met het geven van betaalbare autorijlessen in Heemskerk en omgeving. Rijschool Heemskerk heeft al jarenlange ervaring in het geven van rijlessen, en voert zijn vak nog steeds met veel plezier uit. Bij ons krijg je altijd les in dezelfde lesauto en les van dezelfde instructeur, dit omdat de instructeur precies weet wat jij allemaal kan en weet. Daarnaast worden ook al jouw vorderingen bijgehouden op een instructiekaart, dit zorgt ervoor dat je op elk gewenst moment jouw vorderingen terug kunt zien.

 

Volg een proefles bij Rijschool Heemskerk

Voordat je gaat beginnen met het volgen van je rijopleiding raden wij van Rijschool Heemskerk jouw aan om een proefles te nemen. Door het nemen van een proefles krijg je een beter beeld van de rijlessen en de rij-instructeur. Rijschool Heemskerk voert voornamelijk proeflessen uit om het voor jouw gemakkelijker te maken, zo kunnen wij door middel van een proefles je rijervaring testen en inschatten hoeveel rijlessen je ongeveer nodig zult hebben voor het halen van jouw rijbewijs. Bovendien kun je na het nemen van een proefles bij Rijschool Heemskerk al snel beginnen met het vervolgen van jouw rijlessen, wij doen namelijk niet aan wachttijden.

 

Informatie aanvragen

Een moment geduld aub.

Top