Rijschool Heemstede

Autorijschool Heemstede

Ben je 16,5 jaar oud en wil je beginnen met je rijopleiding? Dan zit je bij Rijschool Heemstede goed! Rijschool Heemstede is al jarenlang gespecialiseerd in het geven van geslaagde rijopleidingen. Bij Rijschool Heemstede staan klantvriendelijkheid en een goede kwaliteit rijlessen op nummer een. Bovendien krijg je bij Rijschool Heemstede altijd les van een vakbekwame flexibele instructeur die je op een geduldige en leuke manier begeleidt richting je praktijkexamen. Rijschool Heemstede werkt met leskaarten, waarop al jouw vorderingen en lessen worden genoteerd. Naast het 1 of 2 keer in de week lessen kun je ook een spoedcursus van 10 dagen bij Rijschool Heemstede volgen.

 

Vakbekwame en flexibele rij-instructeur

Bij Rijschool Heemstede krijg je rijles van een flexibele en professionele instructeur. Tijdens de rijlessen zullen we meerdere keren de mogelijke examenroutes oefenen en natuurlijk oefenen we vaak genoeg de bijzondere verrichtingen die je kunt verwachten op je praktijkexamen. Wanneer je een Tussentijdse Toets doet (dit is een soort proefexamen) en je daarbij al je bijzondere verrichtingen haalt, hoef je tijdens het praktijkexamen deze niet meer te doen. Wanneer je je bijzondere verrichtingen al hebt gehaald tijdens je T.T.T. ben je dus gedurende je praktijkexamen alleen bezig met het autorijden. De rijlessen vinden plaats in Haarlem en omgeving, dit omdat het CBR gevestigd is in Haarlem en je praktijkexamen hier vandaan ook begint en eindigt.

 

Rijschool Heemstede

Bij Rijschool Heemstede moet je zeker zijn als je je rijbewijs snel en op een leuke, leerzame manier wilt behalen. Je krijgt bij ons altijd rijles van een vaste, flexibele rij-instructeur. Al je rijlessen worden gegeven in één vaste lesauto, zo kun je goed wennen aan de auto en je optimaal voorbereiden op het uiteindelijke praktijkexamen van het CBR. Rijschool Heemstede houdt al je vordering die maakt bij op een instructiekaart, dit zorgt ervoor dat je op ieder gewenst moment kunt inzien aan welke punten je nog wat meer moet werken en welke onderdelen je al uitstekend onder de knie hebt.

 

De leukste rijschool van Heemstede e.o.

Rijschool Heemstede biedt iedere leerling een rijopleiding op maat aan die bij zijn/haar persoonlijke wensen en vaardigheden aansluit. Wij zullen je ook nooit te weinig of te veel rijlessen aanbieden. Rijschool Heemstede heeft dan ook niet voor niks een van de hoogste slagingspercentages, namelijk een van 80%. De leukste rijlessen volg je bij Rijschool Heemstede.

 

Vraag een proefles aan!

Wil je ook snel je rijbewijs halen op een leuke manier in of rondom Heemstede? Vraag dan snel een proefles aan bij Rijschool Heemstede via het formulier op de volgende pagina: proefles aanvragen! Wij hopen je snel te zien!

 

Informatie aanvragen

Een moment geduld aub.

Top