Rijschool Santpoort

Autorijschool in Santpoort

Woon je in Santpoort of omgeving van Santpoort? En wil je graag beginnen met het volgen van rijlessen? Dan zit je bij Rijschool Santpoort goed! Rijschool Santpoort is al jaren een begrip in Santpoort en omgeving, dit komt doordat wij een professionele rijschool zijn en werken met vakbekwame, flexibele instructeurs. Rijschool Santpoort lest vooral in Haarlem en omgeving, dit omdat het examencentrum CBR in Haarlem gevestigd is, hier vanuit begint en eindigd dan ook jouw praktijkexamen. Doordat we vooral in de omgeving lessen, waar je praktijkexamen ook plaats gaat vinden leer je de omgeving goed kennen, waardoor het examen een stuk gemakkelijker zal verlopen.

 

Beginnen met rijlessen vanaf 16,5 jaar

Bij Rijschool Santpoort kun je nu beginnen met het volgen van je rijlessen vanaf 16,5 jaar. Dit is sinds 2011 zo, doordat de 2toDrive regeling is ingegaan. Ben je dus 16,5 jaar en wil je graag beginnen met het volgen van rijlessen? Maak dan snel een afspraak bij Rijschool Santpoort voor je eerste rijles!

Hoe werkt 2toDrive?

  • Wanneer je 16 jaar bent  mag je starten met het halen van je theorie-examen.
  • Vanaf 16,5 jaar mag je gaan beginnen met het volgen van rijlessen bij Rijschool Santpoort.
  • Als je 17 jaar bent geworden mag je je praktijkexamen doen.
  • Ben je 17 jaar en heb je je rijbewijs gehaald? Dan kun je tot je 18e autorijden samen met je coach.

 

Dé rijschool van Santpoort e.o.

Voor het volgen van leuke, leerzame rijlessen in of rondom Santpoort moet je bij Rijschool Santpoort zijn. Al jarenlang zijn wij het vertrouwde adres voor het volgen van geslaagde rijopleidingen in Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid en omstreken. Rijschool Santpoort vindt het belangrijk om een leerzame rijopleiding aan te bieden voor een betaalbare prijs, wij vinden dat het volgen van een rijopleiding voor iedereen mogelijk moet zijn. Zit je krap bij kas? Dat is geen probleem, je kunt je lespakket bij Rijschool Santpoort namelijk ook in termijnen betalen. Wij geven rijles in Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid en alle omliggende gebieden zoals de naam eigenlijk al zegt.

 

Binnen 10 dagen je rijbewijs halen?

Rijschool Santpoort biedt een 10-daagse rijopleiding aan, dit houdt in dat je binnen 10 dagen al in het bezit kunt zijn van je rijbewijs. Aan het volgen van de 10-daagse rijopleiding zitten wel een aantal voorwaarden verbonden. Zo moet je van te voren al je theorie-examen hebben gehaald en je moet een intake volgen. Met behulp van de intake kunnen we een inschatting maken of het volgen van de spoedcursus wel haalbaar voor je is. Het volgen van een spoedcursus is namelijk niet voor iedereen weggelegd.

 

Meer informatie aanvragen

Wil je meer weten over ons of heb je een vraag over de mogelijkheden voor jou bij onze rijschool? Dan kun je door middel van het onderstaand formulier meer informatie aanvragen. Wij helpen je graag verder op weg en hopen je snel te zien bij onze rijschool in Santpoort!

Een moment geduld aub.

Top