Rijschool Velserbroek

Autorijschool Velserbroek

Bij Rijschool Velserbroek krijg je rijles van van een flexibele en professionele instructeur. De rijlessen van Rijschool Velserbroek vinden zich vooral plaats in Velserbroek, Haarlem en omgeving, de reden hiervoor is dat de mogelijke examenroutes die je kunt verwachten hier ook plaats gaan vinden. Tijdens de rijlessen zullen we veel bezig houden met het oefenen van de mogelijke examenroutes en de bijzondere verrichtingen die je op het praktijkexamen kunt verwachten. Rijschool Velserbroek werkt met instructiekaarten waarop al jouw vorderingen en rijlessen op worden genoteerd. Zo kan je op elk gewenst moment je vorderingen terugkijken.

 

Je rijbewijs halen in 10 dagen bij Rijschool Velserbroek

Heb je geen zin om 1 of 2 keer in de week te lessen, en er langer over te doen om je rijbewijs te halen? Dan biedt Rijschool Velserbroek de perfecte oplossing voor jou, je kunt nu ook een spoedcursus volgen bij Rijschool Velserbroek. De spoedcursus duurt 10 dagen en je leert precies hetzelfde als tijdens de normale rijopleiding het enige verschil is dat je er gewoon veel korter over doet. Voor het volgen van een spoedcursus bij Rijschool Velserbroek is het wel belangrijk dat je begint met een proefles, dit omdat de instructeur dan kan inschatten of de spoedcursus wel haalbaar voor je is, want een spoedcursus is namelijk niet voor iedereen weggelegd.

 

De rijschool van Velserbroek e.o.

Woon je in of rondom Velserbroek? En wil je graag je rijbewijs halen? Start dan snel je rijopleiding bij Rijschool Velserbroek. Wij hebben een slagingspercentage van maar liefst 80% zakken is dus eigenlijk bijna niet mogelijk. Je krijgt bij Rijschool Velserbroek altijd rijles van een vaste instructeur met minimaal 10 jaar ervaring. Zit er spoed achter het behalen van je rijbewijs? Dan is Rijschool Velserbroek de rijschool voor jou! Je kunt bij ons namelijk naast de reguliere rijopleiding waarbij je 1 a 2 dagen per week lest, ook een 10-daagse spoedcursus volgen! Het volgen van een spoedcursus is echter alleen mogelijk als je van te voren al je theorie-examen hebt gehaald.

 

Informatie aanvragen

Een moment geduld aub.

Top